makan

Assalamualaikum . Nak tanya , kalau tak lalu makan sebab rasa loya perlu ke kena paksa makan jugak ?

1 Balas

Waalaikumussalam.. kalau boleh cari mknn / minuman yg sis boleh telan walaupun sikit &kerapkan.. sbb ada risiko utk bby n ibu jd hypoglycemia (kekurangan gula dlm bdn) & jd xde tenaga.. loya mcm mana pun, try mkn utk bby..

5y ago

Fast food mmg selalu jugak . Sbb tu je boleh telan . Huhu . Ok , sy cuba kurangkan utk baby . Tq ye sis😊