Pregnanct 28 Weeks- Heartbeat Baby 160 Ke Atas

Assalamualaikum.. Nak tanya kalau heartbeat baby 160 dan ke atas apa risikonya ya? Sy sdh 2 hari check di klinik and arini doc suruh datang check lg.. Kalau masih tinggi doc akan refer ke hospital buat CTG test sbb klinik gov sini tiada CTG tu.. Tq..

1 Balas

Jantung baby laju..mmg kena pergi hospital utk buat CTG..kalau jantung baby tak stabil, kemungkinan akan dikeluarkan awal..ni pengalaman anak sy lahir 31 week..kalau awak, awak kena tanya doktor awak kat sana nanti..sy ari tu jantung anak laju, sy tak pegi klinik lagi, sy terus pwgi hospital sorg2..haha

4mo ago

yeke sme mcm sy ctg baby tkcantik, last ii bru cantik gi hospital, pstu tgh tnggu nk due