Bersalin +GBS

Assalamualaikum, nak tanya ibu2 kat sini siapa yang pernah bersalin kat hospital columbia asia kt nusajaya Jb. Boleh tahu tak harga total kos bersalin sana. Harap ada yang reply. Atau mana2 hospital swasta mana yg berbaloi. Kalau ada GBS swasta terima ke,mahal sgt ke kalau bersalin di swasta if ada gbs. Terima kasih 🫶🏼🙏🏻

5 Balas

kalau ada gbs, bersalin normal kejap ja. Baby yg kena tahan wad. Minimum 3 hari.