Hospital Swasta.

Assalamualaikum...saya nak bertanya lah disini.. kalau nak bersalin dihospital swasta kos berapa ye untuk bersalin normal atau pun czer? Siapa tahu tolong jawab.. terima kasih..😊

2 Balas

2021, seri kembngan, normal with induced, extra night. Harga base depends on jenis bilik. Saya punya total rm9k inc swab test for both husband & wife

masa saya bersalin di hospital swasta kos bersalin ialah 6k di area selangor

2y ago

itu awak bersalin dihospital mana? dan berapa hari awak duduk?