Anak dah start makan

Assalamualaikum nak tanya, anak saya dah start makan lepas tu dia jadi kurang susu. Bila dah start kenalkan air masak. waktu siang dia lagi suka makan dan minum air masak dari minum susu. Malam je waktu tido dia minum susu tu pun tak banyak.. takpa ke ? nak buat macam mana yee

1 Balas

wsalam, maybe awak kena kurangkan makan minum dia ke, or bagi jarak bab makan minum, sbb baby bawah setahun pentingkan susu lagi , cuba follow dr amalina. dia ada cakap juga bab cmni rasanya.