Baby 7 bulan kurang menyusu

Salam semua maaf saya nak tanya . Anak saya sejak umur 7 bulan kurang minum susu and lebih suka minum air masak . Kadang2 waktu siang tak minum susu langsung and bila malam dah tidur baru minum susu . Ibaratnya dalan sehari dia cuma minum susu 3 botol untuk 4oz . Takpa ke kalau umur macam tu banyak minum air masak daripada susu ? Nasi dia makan banyk shri 3 kali bekas petak kecil tu ##firstmom #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

mgkin bb dah kenyang sbb dah mkn bnyk.x pun awk offer bb susu bile die bgn tido pastu gap kan baru bg mkn.tengahari pun awk cube bt y sama