Anak tak nak susu lepas makan

Normal ke anak dah start makan dia kurang minum susu? Dah gap lama pun masih tak nak susu, tapi bab makan laju je buka mulut.

2 Balas

Umur berapa awak? Memang ada yang akan kurang susu sebab kenyang makan.

7mo ago

6 bulan 12 hari. dia tak nak minum susu tapi air masak dia nak pula minu. saya kasi susu masa dia tengah tidur, baru dia nak minum. kalau dia bangun atau tengah segar, dia taknai minum. menangis macam kena dera.

normal