Jenama Susu

Assalamualaikum Nak Bertanya.. Susu Jenama Ap Ye Yg Terbaik Untuk Preggy Mommy.. Terima Kasih atas perkongsian ?❤️

28 Balas

Enfamama. Suami saya ada study sikit² pasal ranking susu pilihan. 1. Mamil mama 2. EnfamamaA+ 3. Prisomum gold 4. Prenagen mommy 5. Anmum Materna 6. Similac Mom 7. Nestle Mom and Me So, saya try enfamama. He he he Tapi serius sedap dan tak muak. Bergantung pada diri masing² jgkkan. He he he. #justsharing 😁