Jenama Susu

Assalamualaikum Nak Bertanya.. Susu Jenama Ap Ye Yg Terbaik Untuk Preggy Mommy.. Terima Kasih atas perkongsian ?❤️

28 Balas

Kalau ikut doc or misi depa suruh minum susu segar rendah lemak pun ok...kalau yg sedap similac mom...

5y ago

Owh baik2.. Noted sis 🤗 ya sy mmg nkncr yg rndh lemak n kurng manis.. Owh similac ye.. Baik2

Owh.. Okay2.. Terima kasih 💕 sy brtnya sebb sy jenis yg xmnum susu..xtahan baunya..

Tak taw yg terbaik. Tp yg tekak sy boleh terima susu coklat HL dan Goodday saja

Fresh milk farm fresh pn okay jgk sy mnum sis, try mna yg serasi ngn tekak 😋

Tak tahu la mna yg tbaikk... Tapi sy mnum Anmum je... Hihi

Fresh milk je. Susu untuk preggy kbnyakannya tgi kndungan gula.

5y ago

Ape2 pn ok. Sy dlu minum hl stobery pastu ada yg kata gula byk tukar farm fresh kurma. Klu blh telan buat susu kurma sndiri lg bagus.

fresh milk low fat high calcium farm fresh atau susu Hl

Sy gdm minum similac mom.. Alhamdulillah serasi..

5y ago

Owh.. Rmai jgak consume similac ye.. Baik2 sis trimas 🤗💕

Sy minum fresh milk. Tp fernleaf pn sdp.

Sy minum susu nespray je 😊😊