Usia Kandungan

Assalamualaikum n hi semua. Nak cerita sikit, kalau di ikutkan usia kandungan saya dh mencecah 12 minggu. But bila doc scab dia masih blur² & kantung kecik seakan2 xsama dgn usia dia. Doc ckp kemungkinan usia xtally dgn last period saya. Ada spa pernah alami mcm ni? Apa perlu buat? Doc pakar akan cek saya lagi lepas 3 mggu dri mggu ni.

3 Balas

owh..insyaallah,baby ada ja tu..klu scan dr bwh mmg akan nmpk jelas tu.mcm sy hari tu,xnmpk baby..bila scan dr bwh,jelas kelihatan dia..😅

4y ago

aamiinn...wc dear..

wslm...setiap ibu xsama bila mengandung ni,erm doktor ada buat scan melalui bawah ke?

4y ago

Hari tu dia nak buat, byt she says its not fair fir the baby coz kantung dia elok je membulat. Hanya masih blur xnampak isinya. So 3 mggu ni dia bgi masa for my baby. Samada nanti kena scan dri bwh ke tak.

byk kn berehat ya,jgn stress..pikjr yg baik2 saja.