menyusu dan mengandung.

Assalamualaikum n hye semua.. sedikit soalan utk semua sebab musykil.. Saya ada seorang anak berusia 2tahun ++ dan masih myusukan direct feeding dkt anak saya, kemusykilan saya sekarang.. Saya mengandung nak masuk 8minggu,adakah myusukan anak ketika mengandung ok? Atau mcm mana ye.. Sebab kalau nak stop..susu saya masih banyak..jd tlg semua..saya buntu..kongsi pengalaman korang please..

1 Balas

Bole puan. Teruskan menyusu asalkan puan tak apa2. Makan makanan sihat. Saya pun dulu breasfeed time ngandung dulu