1st kick?

assalamualaikum n hai semua.. mcm mana nak tau tu adalah 1st kick baby@ pergerakan biasa baby? 1st time pregnant n skrg dah 23w.. mohon kongsi pengalaman drpd mummies.. tq

1 Balas

Once dah rasa first pergerakan , pergerakan tu akan berulangan . Mula mula kita ingat angin dalam perut tapi kalau dah banyak kali takkan lah angin kan . And nanti makin lama makin jelas terasa pergerakan anggota badan dia daripada yang awal awal tu .

5y ago

ok2.. tq so much