first pregnant

Assalamualaikum mumy semua.. Nak Tanya Ada tak sesiapa d sni Klu frist pregnant tu Perut rasa tak sedap rasa memulas2 and sakit2 pinggang Utk 1 week or 2 week? And mesti kan Klu tanda2 pregnant tu Ada darah sedikit or Ada ka yang Langsung tak de...?

1 Balas

Wslm. Normal sis if rs x sdp prt, sy dlu awl² pregnant prt tiap² hr kembung, dh mkn pn still x sdp prt jgk. Kdg x selesa and pedih sgt ulu hati mcm kena gastric. Klu de keluar drh skt²/spotting tu in sya allah xde bnda, normal. Drh tu sbb implantation. Tp kena monitor jgk lh sis, if keluar drh byk sgt + sakit prt mcm senggugut tu kena jmpa doc utk make sure kndgn xde apa² mslh.