Bulu kemaluan

Assalamualaikum mums, nak tanya saya punya bulu kemaluan dah panjang then nak cukur tak sampai sebab terhalang dengan perut, saya suggest nak pakai cream veet, boleh ke? atau ada apa2 risiko dkt baby ke kalau pakai cream veet tu, now saya tgh pregnant, 31w.

41 Balas

Ada 1 tu yg sesuai utk miss v tp sy pun lupa apa nama cream tu,botol warna purple..

Sy pakai trimmer je, nk suruh suami i got trust issues hahaha tkot kang luka pula,

bole je amik cermin cukur sndiri haha geli2 je nak suruh suami ,

2y ago

sama saya pun buat sendiri dari anak fist pakai cermin jak

Mcm Sy biasa suami tolong buangkan. Kena biasakan suami yg tolong 😂

sy minta tlg husband je cukurkan☺️☺️☺️ kata syg isteri.

haha time sy anak pertama nurse Yang tolong cukur Kan 🤣

pkai cermin sis tp kebanyakan sy agak2 jer heheheh

saya hari ahad ni nk gi wax..

Minta husband tolong sis.

sy dok mntak suami buat