boring + stress

Assalamualaikum, hi mummys out there.. Wish a happiness.. Alhamdulillah, i already 34w, just nak tanya kalau korang boring.. At the same time korang ada stress apa korang buat.. Coz i already do everything to make sure i'm not stress and boring... But boring hilang stress xhilang pun... ??????

2 Balas

Hahaha sama la kita. Sblm ni keje. Tapi sbb tak bole cope dgn kerja dah pastu pregnant pulak. Resign masa first tri. Skrg dok rumah je. Awal2 okay sronok rse hidup tak keje. Pas dua minggu rasa bosannya lahai. Sy ada buat part time jd cikgu tuisyen gak. Tapi tak selalu ada kelas. Most of the time still kat rumah. Sy pulak jenis yg tak fancy keje2 housewife ni. Buat yg mana perlu (masak, kemas, etc) pastu dah taktahu nak buat apa dgn hidup. Tengok movie. Online. Tido. Bgn. Buat keje rumah. Repeat. 😂 Sy rasa sy ada masalah cepat bosan benda yg melibatkan rutin la. Hmm

5y ago

Haa... Sama la kita dua.... Lama2dh boring sgt.. Huhuhu

Wasalam..kalau sy,time preggy stress je keluar jenjalan tp tu kalau ade yg nk drive la..hahaha..tp kalau bosan kt umh xde nk biat pape,bukak tv,tp mata dok ligat tgk brg nk shopping..hahaha..ade je bende nk beli nti..

5y ago

Saya nk video kol pun xdpt... Huhu