Baby kecik

Assalamualaikum,mummy sape ade pengalaman kena induce sbb baby kecik?

2 Balas

Sye kene induce 37 week sbb baby kecik and placenta dah bengkak. Keluar 2.21kg je. So far xde apa apa masalah dengan baby. Baby sihat walafiat.

4y ago

As long after 37 week dah consider matang untuk deliver. So jgn risau sangat. Kite positif insyallah semua urusan kite dipermudahkan

Wslm saya mcm tu la..38 w dah induce. Alhamdulillah ok je. Baby pun 2.9 kg

4y ago

InsyaAllah sis,tq