Xde selera mkn

Assalamualaikum mummy2, sy nk tnya..if xdpt nak mkn nasi, apa ye mknan yg bleh Kita gantikan dgn nasi..sy xde slera sgt nk mkn nasi, tgk nasi mcm xda feel ja ?tp risau baby xckup zat pulak..hmm xtahu nk mkn apa, smua mknan rasa xnk mkn,badan pn rasa lemah ja ?..bru mula muntah2, loya..rasa xsdap tekak

11 Balas

Sy strt alahan mse 9week..skng dh 14week, msih alahan lg. Truk jgk, xleh mkn ape2..ubt pn xleh nk tln. Air pn sikit je mnum. Skng ok sikit sbb xmuntah..tp still ade loya2 n xde slera mkn lg