senaman

Assalamualaikum mummy2 semua..ada x dlm ni yg kena bersalin awal pd 38 mggu..sy kena serah diri 7/4 sbb gdm on insulin..? Ada yg tau senaman apa yg blh di buat utk bukaan jln cpt buka..jdi x prlu la induce nti? Share2 dlu info kt sini ye..trma ksih ?

2 Balas

Maaf tanya.. Kalau ada gdm on insulin memang kena bersalin 38minggu ke??

4y ago

Depends on klinik dan hsptal jgk..kdg ade stngah tu boar je smpai 40w..lbih 40w bru induce