Nak tahu hari subur?

Assalamualaikum mummy2 semua ... sye nak tanya , period sye tak menentu , kdang bln ni lmbt 3/4 hri, n next month awl skit , jdi sye x pndai nak kira hari subur ? blh bantu ?husband nak sgt ade baby ? mybe blum ade rezeki ... doakan sye ye ... Aamiin

2 Balas

Wassalam..cara yg pertama download apps. Ape2 apps pon boleh asalkan apps tu kira waktu subur cth my calendar. Nnti dkat apps tu awk key in kan je bila tarikh period, nnti dia akan calculate waktu subur awk. Cara yang kedua, awk kena guna opk test (Ovulation Predictor Kit) utk check waktu subur awk. Lps dah habis period boleh check guna air kencing. Biasanye kalau hari subur ni akan keluar keputihan pastu bdn pon akan rase mcm dedau(nk ckp demam x demam..tapi suhu bdn akan meningkat)

4y ago

yea , acid folid sye mmg dah amal kan ... 😘😘😍😍 baik baik 👌

Sis nak senangkan guna app my calendar. Sy guna app tue laa utk tanda hari period nt akan keluar hari subur bile.

4y ago

yeke? mcm tuh ... Alhamdulillah ... terima kasih ye 🙏