berapa bulan hamil

Assalamualaikum mummy semua...sy mahu ty sy last period bulan 3 bulan 4 sy tak datang period lepas sy check positif...sy x pasti brpe blan sy hamil

3 Balas

Kalau secara manual, awak boleh kira dari tarikh 1st day awak datang period (period terakhir) awak dalam bulan 3 😬 Bila awak pegi klinik, doktor akan tanya & minta tarikh tu jgk. Slps scan, mesin biasanya dh boleh kesan usia kandungan awak.

3y ago

Sy tak ingt last berapa hri bulan

kalau macam tu, mungkin sis dalam 4-5 minggu lagi. first day period tak ingat ke sis?

may be 5 or 6w sis preg

3y ago

trikh last piot ble?