Keguguran minggu ke 8

Assalamualaikum mummy semua, semalam Allah amik anak syurga saya, baru 2 bulan ada dlm rahim saya sekejap sangat Allah pinjamkan. Tapi saya redha. Saya doakan mummy semua selamat dan baby sihat sentiasa 🫶🏻🤍🥺💞 naknmintak tlg org kata doa seorg ibu mengandung n ibu ni makbul, doakan saya dapat pengganti zuriat secepatnya ya. 🤍

Keguguran minggu ke 8
7 Balas

Maaf tanya , apa tnda2 sblm sis keguguran?

5mo ago

ada org kluar spotting , ada org cramp prut mnyucuk ada org jugak rsa cramp trlmpau + bleeding sbb tu klau dh sah hamil rsa perut mnyucuk cpt2 lh prgi hospital