upt 2line lepas 1line

Assalamualaikum morning semua, nk tanya ni subuh tadi sy test negative, 2 hari lepas positif? ada ka pernah mcm sy?

14 Balas

kalau nk double confirm check darah, klau awak nk check guna upt better check hri² InshaAllah adalh the rezeki..mcm sya mula² Naik double line terang, esoknya mcm samar² sikit..tpi check dgn clear blue alhamdulillah msa tu dh 4 mggu..biar dlu klau blh, check je hri² upt tu.. InshaAllah adalh tu. jgn down ok, doa baik² sja ☺️ sya doakan awk dan yang lain semoga dikurniakan zuriat yg sihat soleh serta solehah Aamiin..jgn stress² ye

saya ada check jugak. bila check.. naik 2line tapi samar..nk double cnfrm.. pegi klinik tapi naik 1 line je. ke ada sbb faktor lain... lewat period dah masuk hari ke 6. saya agak confius n terkesan jugalah. sebb doc cakp saya xprgnnt. sbb saya mmg tgah menanti.

Try test lagi sis. Saya mula2 test tak naik, letak tepi, tghari tringat nk tgk, naik double line terang,esoknya test lagi tapi 1line,saya beli bnyak2 kat shopee,hari2 test tp dia naik samar2,last beli clearblue,naik pregnant.

4y ago

Ok baik terima kasih sis. Aminnmn hehe

sis same dengan saye ..saye test gune clear 🔵 positive,pergi scan doktor Kate ade..kecik lagi..sruh rpt scan lagi 2week...tapi bila try cek guna upt klinik..still Naik 1 line...down juge....

Wslm. Sy test smpai naik double line terang. Selagi tak terang sy test lg. Sy pakai strip murah tu, so test hari2 pun ok😂

Tolong check dengan klinik atau Hospital. If not buat balik test pada air kencing mid stream pertama pagi2.

Ye sy pun pernah jd cmtu. Cek dkt klinik positif tp bila blk cek sndiri kt umh negatif plak

Better check darah.. lebih tepat lagi. Pregnant atau tidak

Sis test lg.. Sb kdg2 masih baru dia x dpt detect

test lg nt.. mungkin sbb bru lg tu..