upt 2line lepas 1line

Assalamualaikum morning semua, nk tanya ni subuh tadi sy test negative, 2 hari lepas positif? ada ka pernah mcm sy?

14 Balas

kalau nk double confirm check darah, klau awak nk check guna upt better check hri² InshaAllah adalh the rezeki..mcm sya mula² Naik double line terang, esoknya mcm samar² sikit..tpi check dgn clear blue alhamdulillah msa tu dh 4 mggu..biar dlu klau blh, check je hri² upt tu.. InshaAllah adalh tu. jgn down ok, doa baik² sja ☺️ sya doakan awk dan yang lain semoga dikurniakan zuriat yg sihat soleh serta solehah Aamiin..jgn stress² ye