Keliru upt

Assalamualaikum...sy nk tnya adakah sy hamil..nie sy test pda 25/2..pda 1/3 sy try test lg skli hnya kluar 1line...yg nie sy bli watson...4/3 sy try lg skli test 2line tpi kabur...di sini sy kliru adakah sy hamil atau x...tcc 8year..hrp mummy2 blh mbntu sy untk leraikn keliruan sy..#ingintahu

Keliru upt
7 Balas

inshaAllah ada rezeki..sy mula2 check kabur cm ni . pastu check semula slps 3-4 hari ..klu pregnant warna akan makin terang😊

sy dulu mcmni...result samar2...pdahal dah hampir 2 mggu delay period..sy geram trus g beli clear blue 😂..mmg sbnarnya positif

cuba sis try clear blue . if ada dia mmg akn terang ,mybe sis cek awal lagi .. tapi nampak mcm positif ..

3y ago

ok tq sis..😊

Period lambat berapa minggu? Tapi nampak line tu macam pudar2. 😬 inshaallah, ada rezeki

3y ago

blm smpai waktu period lg..😂😂😂tu sy kliru..rsau jika sy slh..xnk husband sdh..

Semoga ada rezeki sis.. Nanti try test lagi.. Doakan sy juga ye sis.. Lama ttc.. 😁

3y ago

inshaallah tq sis..

semoga ada rezeki sis

Tahniah sis

3y ago

inshaallah..trm ksh sis...