Minyak angin

Assalamualaikum momys smua minyak angin bole tak disapu diperut ? ad mmber kata ank bole mati ?

2 Balas

haishh kejam sgt ayt member.. sy dlu sakit perutt sllu sapu minyak panas dkt perut masa awal preggy.. pastu bidan pesan jgn sapu minyak panas kt perut, xsapu dah laa..now dah 28weeks..alhamdulillah

x boleh sapu pada perut dan pinggang.. tempat lain boleh tapi berpada.. ermm xde la mati cuma panas mungkin..