Pening kepala bole makan panadol dan guna minyak angin tak?

Bole ke masa pening kapala mkn panadol dan sapu minyak angin, sbb member kata dr info dia tak bole guna minyak angin kandungan dalam minyak angin bole menyebabkan kecacatan pada bayi, ada pandangan?

2 Balas

boleh je but Panadol ap..Klau mcm Panadol actifast tu mkn sebiji cukup sy tgh preg 10w kerap sgt sakit kepala lagi2 bila sakit gigi ni sy sapu je minyak cap kapak tu kat kepala insyaallah x de ap bknnya spu kat perut or mkn minyak tupun😅so x de apala

Boleh je. Panadol, i Saran makan panadol biasa je, tak perlu actifast sebab actifast ni ada caffeine. Tak perlu branded panadol jugak, Asalkan paracetamols Minyak angin menyebabkan kecacatan? Tak de lah!!!