Pertanyaan

Assalamualaikum momy semua,mcm nie..Berat sya tak ideal dengan kandungan sya sekarang...Kandungan sya 18minggu,kenaikkan berat yg septtnya hanya 500g untuk 2minggu tapi dah naik 1.2kg dlm 2minggu ... Nak tanya pendapat.. Kebiasaannya bila waktu/jam makan yang sesuai untuk kita sebagai ibu..?? Sya nak amalkan diet yang sihat ☺,terima kasih

10 Balas

waalaikumussalam, ibu2 yg ada pglmn ttg ptanyaan ni, blela kgsi pdpt bsma😊 #TAPactiveusers