Due date bulan Merdeka

Hi momy2 smua ada yg sue date bulan 8 tak ? Kalau ada kita geng. Nak tnya ada yg momy2 da prepare brg2 baby n momy ke ? Sy ank first jdi x tahu nak prepare apa. #firstbaby #DuedatebulanMerdeka!

11 Balas

saya 25/8.. dari awl pregnant saya dh beli sikit2.. skang ni tinggal beli sikit je lg barang baby,sbb saya target cukup 7 bulan barang siap prepare semua dh,so xyah pening2 nk fikir..barang settle,lepas ni fikir nk beranak je😁

3y ago

saya beli suda semua malas suda jalan kalau besar perut lagi2 pkp lagi

Saya In Sha Allah due bulan August, anak first jugak. Sama lahhh belum beli barang pape lagi. Tengah buat search lagi barang apa wajib di beli. 😊

3y ago

saye beli da sikit2.. tapi ad kna beli lgi. pempers ngan mndian dy x beli lgi.

saya pun due bulan 8..Tapi tak da prepare apa² lagi..Baru dlm proses nk beli keperluan bb..ank first so xtaw sgt apa yg nk kena beli..

Sy due 20/8... Dah 90% settle utk brg2 baby... Semua shopping online je... Sy anak no3, tp semua kena beli baru sbb gap 8y dgn anak 2nd....

3y ago

sama la kita sis anak saya 8 taun suda mengandung anak ke 5

Baby second. Belum beli sbb byk dh ade. Tinggal nk beli katil baby je, lain2 sume dh ade. Baju pun beli sikit je buat syarat 😆.

sya pn due date minggu kedua bulan 8...rasa excited nk sdia brng baby...😍😍 klau sis dh beli..sis sdiakan apa prtama ?

Saya due 2/8, skrg tgh shopping brg baby n mummy sikit2, hampir 80%

saya due 6/8 ni. dah start beli barang baby

saya due 31/8 ngam hari merdeka

3y ago

tu pun kalau ngam keluar tu baby kalau saya selalu bersalin sebelum sampai tu date saya

sis try search google...