PENDAPAT MOMMY2 SEKALIAN, BOLEH KE PERJALANAN JAUH KALAU DAH MASUK 8 MONTHS???????????

Assalamualaikum moms sekalian, sy nak tanya pendapat moms ni. Bulan 3 ni inshaAllah sy plan nak pergi majlis perkahwinan anak saudara sy di Melaka. ?Masalahnya time tu sy dah preggy 8 bulan. Perjalanan jauh lebih kurang 10-11 jam sebab sy naik kereta. Boleh ke eh? Atau ada cadangan lain? Contoh naik flight je? ? Teringin sangat nak gi sebab anak saudara yg paling rapat dengan sy. HELP ME!

22 Balas

Inshaallah sis, tawakal je pd allah. Bnyk kn berdoa semasa dlm perjalanan. Selawat nabi dan tenang2 je, inshaallah semoga segala nya dipermudahkan . Amin yra

4y ago

Aaamiinn3 yaa rabbal alaminn. Terima kasih atas doanya. 😘 Semoga segala kebaikan doa2 ni berbalik pula kepada awak. Aamiinn.