Scan baru 6 weeks

Assalamualaikum moms. Kehamilan sy ni kalau ikut period sepatutnya dah 11weeks. Bila saya scan harini nampak 6weeks 1day baru. Moms pernah alami tak? Btw sy irregular period. First scan masa 8 weeks hanya nampak kantung. Second scan 9 weeks nampak samar2. Gambar pertama tu scan 9weeks sebelum ni. Gambar kedua yg harini yg sepatutnya 11weeks kalau ikut period, doc ckp situasi sy ni xleh ikut date period dah. Kena ikut size bby. Alhamdulillah happy nampak progress. Moms ada pengalaman tak?

Scan baru 6 weeks
11 Balas

hi sis, blh tahu post ni dah 3 bln.. mcm mn update pregnancy ya...