kuat demi baby and suami

assalamualaikum mommys..saya minta semua doakan supaya saya sentiasa kuat demi anak yang bakal lahir dan suami..suami saya baru je dimasukkan ke penjara selama 10tahun kerana difitnah walaupun dgn bukti yang kukuh..semoga baby saya sihat sahaja..

36 Balas

Teruskan berdoa puan..semoga anak dalam kandungan tu membawa keajaiban buat puan dan suami sekeluarga..semoga Allah mempermudahkan urusan puan sekeluarga..