Pregnant 7 week 1 day

Hi all. I pregnant 7 weeks 1 day. Scan baby da boleh nampak ke waktu ni. And boleh bersama dgn suami ke. Atau tak digalakkan demi menjaga kandungan. Thankyou really appreciate every feedback. Anyway this is my 1st pregnancy after waiting 1 year 8 months. Doakan ada rezeki sy kali ni. Doakan baby sy sihat sempurna sehingga lahir. Thank you ❤️ #advicepls

2 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Jaga kandungan elok2. Seeloknya masa 1st trimester ni kurangkan buat kerja berat sbb dia masih kecil. Kalau nak scan rasanya dah boleh dah tu. Bersama dgn suami tu kalau tak silap ikut badan masing2. Kalau sy, awal trimester tu mmg ada bsama suami, tp x brani kuat2 sgt. Lgpon mmg tak dak mood sgt, sbb bdn cepat letih lemau jaa. 😂

Alhamdulillah tahniah awk