Doakan di permudahkan bersalin

Assalamualaikum mommy2 smua...sy dgn rendah hati nak minta doa mommy2 smua supaya sy di permudahkan bersalin..smoga sy brsalin dlm msa trdekat tanpa perlu induce...sy ade gdm on diet... skrg 38w lebih..hrap xkena induce..hrap smua mommy2 dokn sy di permudahkan bersalin..آمِّينَ آمِّينَ آمِّينَ ..trima kasih mommy2 smua..sy doakn mommy2 smua juga di permudahkan urusan stiap hari..آمِّينَ آمِّينَ آمِّينَ 🥰🥰🥰

13 Balas

Waalaikumsalam. Moga dipermudahkan semua urusan InshaAllah 🌸