perut tegang

Assalamualaikum mommy² semua..saya nak tanya..saya dah 9 bulan..due dah dekat..tapi sejak akhir² ni..perut tegang dn keras..adakah perkara ini normal utk mommy²?

16 Balas

Sama lah cam sy pertama takut snggt sebp bru dpt rsa perut jadi keras mcm tegang Rupa yer baby kan makin besar

Tu salah satu tanya2 nk dkt besalin kot. Doc ada tnya sy baru2.

Normal. Saya tgh mengalaminya.. 38w2d.. Kerap mengeras.. ☺️

Normal tu sis sbb baby dh besar & dlm situasi bersedia utk kelahiran

4y ago

Betul tu

Normal tu.. Xlama dah tu nak btemu insan tsayang

Haah.. Mmg cmtu sis. Sbb baby dah besar.

ye normal.. sye pun 38weeks skang

Tu sbbnya dah dekat nak bersalin

Normal. Tanda2 nak bersalin tu

Normal. Sbb sy pun sama 38w4d

4y ago

Sama2 la kita bykkan berdoa moga dipermudahkan semua urusan kelahiran baby. Tak sabar nak tggu baby cepat2 la keluar 😄😄