mengeliat...

Assalamualaikum mommy. nak tanya kalau kita pagi2 bangun tidur mengeliat urat badan kita kan tegang pesemua, adakah baby dalam perut rasa sakit ke terhempet ke apa ke? tertanya dn risau ada kesan pada baby ????

2 Balas

Bestnya blh menggeliat...sy sejak ank ke2 kena tarik mengkarung masa menggeliat smpai skrg tobat nk menggeliat dah....ank ke 2 darjah 1 dah pon😂

Eh InsyaAllah baby xde efek apa. Mommy jgn ngeliat himpit perut atas katil sudahh.. Huhu

5y ago

ouhh terimakasih sis 😊