perut menegang

saya pregnant dah 9minggu,tapi bahagian perut(mommy pouch) saya dah mula rasa tegang dan kerap sangat kencing. Masa anak sulung, saya mula rasa tegang n kerap kencing ni bila dah masuk 5 bulan keatas .1st pregnancy saya czer,dan anak saya yang sulung berumur 2 tahun 2 bulan sekarang.Normal tak tegang kat mommy pouch tu😓#bantujawab

1 Balas

sa pn sma mcm sis, kerap sgt kencing n ada msa2 rsa tegang😅 normal kot. btw, ne 2nd pregnancy 9w jg skrg ☺️

6mo ago

eya sis, sa pn czer yg 1 sma btl kes kta🤣 ank first pn 2year mgkin normal kalau czer😅 tc jga sis