Mandi Sungai..

Assalamualaikum mommy² semuaa Nk tnya boleh ke nk mandi sungai? , rse nk mandi air sungai skrg 20w , Sungai yg terjaga #ingintahu#firstmom

2 Balas

Boleh je sis. Saya masa pregnant pun mandi sungai 3 kali hehe. Tp org tua tua pesan jgn terlalu seronok sgt sampai lupa tgh pregnant. Masuk kawasan hutan kena jaga jaga ye, doa mintak Allah lindung kita & kandungan. Hati hati jalan dlm air tu mintak pasangan pegang kita takut jatuh ke apa kena batu kan.

3mo ago

baik² , terima kasih atas komen ☺️

Boleh je tapi kena sangat hati2 dan amalkan taawuz juga ya.