Ubat untuk kandungan

assalamualaikum mommy2 semua saya nak tya boleh x klo sy xmkn pil tambah darah dgn vit c dgn itu sy mkn makanan lain untuk tmbh drh sy cuma mkn asid folid ..sbb sy klo mkn ubat ni muntah tak henti2 lg 1 normal x klo urat mata ni mula merah2 tak tau sbb apa dgn bibir kering sy baru 11 week

2 Balas

Dulu pun saya macam awak..saya cadangkan makan sebelum tidur...pil tambah darah tu penting untuk u dan baby awak..

Boleh jumpa doktor utk minta tukarkan ubat sis