Pampers newborn

Assalamualaikum mommy2 kt sini boleh share x pampers newborn mana yg best? Yg bagus utk newborn. Huggies newborn ok x?

38 Balas

Tbh, utk NB sy suggestkan Mikubi brand dr QQbaby. Serious talk, harga murah giler, tp quality setanding Applecrumby & Offspring ok!! Sy pengguna Applecrumby & Offspring. Tp serius, Mikubi menepati piawaian utk kulit bby. Lembut, tak bocor, tak berbau kalau penuh, tahan LEBIH 7 jam pemakaian! Yg penting, tak berat kalau muatan penuh. U should try this brand. Highly recommend!!

4y ago

Sama lah sis..dulu2 pun saya beli pampers,drypers,huggies,fitti,pureen, petpet..semua jenis brand dah pernah guna hi..hu..saje..try n error brand lain2..baru tau mana yg elok kan

Ms awal lahir ank sy pakai boleh kata banyak jenis jugak. Hospital bagi huggies pack hijau yg macan organic tu. Best lembut je n xbocor..drypers xbest. Petpet worst! Sekali kencing bocor. Mamypoko organic best...offspring pun lembut n xbocor. Now baby dh 2 bulan 10hari.. Stay dgn offspring je

Huggies new born gold natural soft tu best jgk.. Soft & ada indicator pampers tu pnuh ke tak & design dia fit tuk baby.. Dryers pun ok jgk... Tp xsuka sgt design dia...Pe2 pun.. Up to parents nk yg mcm mn..

Baby dalam hari akan kerap berak n kencing jadi perlu kerap tukar nappy..pilih mn2 pun brand ok..baby saya pakai pet pet..tapi after 2 months penting beli yg selesa skit..sy pakaikan drypers tape..

Huggies newborn ok... trusted brand hospital user...2 hospital swasta yg guna brand nie.. hospital columbia & hospital prince court

Akak dari ank 1,2&3 pakai pet pet pakai petpet..dah setahun baru tukar huggies.ni dah 30w ank yg ke4 pun beli petpet jugak😄

Suka lg drypers😁..mamypoko pun best.. Skrg suka beli Pampers ank kat shopee je..murah sgt..

Sy pengguna huggies.. very recommended 👍.. Dari ank newborn smpai skrng..

Nasihat sy, jgn beli terlalu bnyk newborn size..sbb, baby cpt besar nnti..

4y ago

Mungkin sbb dia laki. Cepat besar. Burung tenat nnti ketat2 🤣 anak sy pmpn. Anak kakak sy laki pn cepat tukar saiz pampers

Saya suka huggies , baby tak melecet kat celah2 kangkang 😊