Jumpa pakar o&g 36weeks

Hai mami, Sy nk tanya masa nak first Sy Czer .bila pregnant anak second ni Sy auto kne jumpa pakar untuk cek parut Czer masuk 36 weeks..Sy just nk tanya pernah x mami kat sini terlepas tarikh temu janji yg doktor bagi tu?? Atau pun korang tersilap tarikh appointment tu..apa akan jadi doktor marah ke??? Ke Kene buat appointment lain?? Just nk tahu. Tq mami

1 Balas

sllunya kalau terlepas tarikh tu, kena buat appointment lain .. kena tnya doktor dulu la.