vitamin

Assalamualaikum mommy smue..nk tny ubat² ni blh minum ngan air sunquick ke?

vitamin
17 Balas

Boleh tapi jgn la buat air sunquick tu sejuk2.. sbb tak elok mkn pil dgn air sejuk.. plg bagus mkn pil dgn air suam..

Boleh. Lagi baik makan ubat then makan buah-buahan. Lg cepat die serap.

iron tablet sya mnum dgn oren sunquick..nak bli jus oren ssh bnar msim pkp ni

4y ago

Ok sis..tq

Boleh.. But much better with fruit juice/mkn buah tggi vit c..

Boleh.. Vitamin b tu pahit kan 🤭

Boleh sis, air kosong or air buah buahan

4y ago

Tq sis

Blh je better w oren juice

4y ago

Tq sis

Boleh ..tgi vit c

Boleh je. Lagi elok

4y ago

Tq sis

bleh sis