baby x berak

Assalamualaikum mommy semua..baby sy dah 1bulan 16 hari..sdh 2 hari dia x berak..sy campur breastfeed dan susu formula..knp dia tak berak ya?? Baby Selalu kentut jga

4 Balas

Waalaikumussalam puan. Sy mcm tu jgk. Tpi nurse sy pesan.. Try stimulate/apply tisu basah dgn bhgian lubang najis baby. Amalkan kerap.. InshaAllah berak nnti tu. Baby sdh dah 6 bulan lebih. Time hal tjdi sm mcm puan. 1 bulan lebh. Dan kita pun sm.. Bf + f.milk..😊 #TAPSupermoms #TAPactiveusers