baby tidak berak

assalamualaikum mommies Sy nak tanya ..kalau baby campur bf dan formula tak berak 3 hari tu normal ke? Dah jumpa doktor dia bgi ubat sumbat dlam rectum tpi dia ada berak yg hari sumbat ubat je.. lps tu sma skrg dah 3hari tak berak..knp ye? Baby baru 2bulan dah tukar 3 kali susu formula but still sama risau sangat?

1 Balas

ade cuba urut baby tak..? buat exercise kat baby.. perut baby bloated atau ok..? baby ade meragam macam x selesa susah berak ke..? kalau x meragam, x bloated, ok je.. erm try urut dan exercise kn baby..

4y ago

ok la tu asal perut x bloated, baby x meragam, selesa.. kalau x selesa, bloated, iye kne bwak klinik tnye..