20weeks scan melintang/ menyerong

Assalamualaikum mommy semua, tumpang tanya, normal ke pregnant 20 weeks tapi baby kedudukan menyerong / melintang? First baby so risau hati kita ni bila doc cakap macamtu ??

12 Balas

normal lha sis , doc pon ckp normal sbb skrg baby tgh berpusing pusing so kedudukan dy akan berubah ubh , sy pon ms 22 weeks scan baby melintang , nt 28weeks br scan balik , cuma doc ckp make sure 37weeks nt kepala baby kena dkt laluan bersalin , kalau tx da consider tx normal , semoga semuanya baik2 aja utk kita semua ya🤲