20weeks scan melintang/ menyerong

Assalamualaikum mommy semua, tumpang tanya, normal ke pregnant 20 weeks tapi baby kedudukan menyerong / melintang? First baby so risau hati kita ni bila doc cakap macamtu ??

12 Balas

Jangan risau sis. Nanti boleh terganggu emosi sis. Banyakkan berdoa ye. Doktor dan misi saya selalu bagi kata² semangat walaupun kadang resultnya cuma cukup² makan je so saya pegang cakap mereka. Baby akan pusing bile sampai masanya. Saya 33 weeks baru baby pusing. Mula risau jgk sbb check up 31 weeks baby still tak pusing. Now dah 38 weeks dan tgh sarat. Enjoy je your prengnancy moment ❤