20weeks scan melintang/ menyerong

Assalamualaikum mommy semua, tumpang tanya, normal ke pregnant 20 weeks tapi baby kedudukan menyerong / melintang? First baby so risau hati kita ni bila doc cakap macamtu ??

12 Balas

Sy pun p scan mse 23 weeks bby duk transverse.. belah kanan kepala, belah kiri kaki n bontot die.. . Skrg bru 26 weeks.. nty 30 weeks baru nk scan balek tgk die dh pusing smpai mne dh.. 😅 sbb ble die gerak rasa mcm die dh oblique..

4y ago

Sy 21w. Doc ckp jgn risau.. baby still boleh pusing sndiri sbb ruang masih luas lagi 😁😁