assalamualaikum mommy semua ..

Assalamualaikum mommy semua .. Sy nak tnya ... Bila dh ambil vitamin zincofer dri KK , saya kne ambil folid acid yg lain ke tak ? Ke ckup dgn vitamin zincofer tu je ? Trma kasih semua ☺

2 Balas

tak perlu dah..cukup saja zincofer tu. dalam zincofer dah ada * Zat besi * Acid folic,vitamin B6,B12 * Vitamin C setiap vitamin ada dos yg ditetapkan, so klau nak ambil vitamin tambahan lain sila rujuk doctor dulu ye..

utk sy..sy tetap akan makan ubat yg diberikan oleh kk..then sy akan ambil obimin yg boleh dbeli dri pharmasi..sbgai suplemnt tmbhan..