Curious dengan test upt.

hi assalamualaikum mommy semua. saya delay period 2 hari baru tapi tadi rasa gatal tangan nak check. lepastu nampak samar2. ke ni perasaan sy je? trauma nak berharap lepas keguguran tahun lepas. 🥹

Curious dengan test upt.
17 Balas

cek lps smggu.. upt ni sama Line dia mcm x terang😅 sy klu Line mcm ni anggap negatif jaa..tp sy berjaga jaga laa..xlasak.. guna upt brand lain plk..bli kat farmasi.

cuba test beli dari 7e.. saya pernah guna yg mcm ni, dapat samar2 early pregnancy.. guna 7e, terang.. pi hosp postive… tapi tulah takde rezeki gugur taklama tu

nt check lg sis, cba bli upt di watson. sy tahun lpas pom sama samar pah seminggu pada tu sy gna upt watson naik terang. mybe sbb upt tu xterang. semoga ad rezeki sis

4mo ago

Check lepas seminggu mestilah dah terang sbb hcg dah meningkat. Kalau check awal2 upt watson pun samar

terimakasih semua yg komen. alhamdulillah sy dah check pakai clearblue. hasil dia +ve. mmg terang. alhamdulillah. terimakasih semua mommy’s 🤍🤍🤍

cuba try upt lain sis,jenama dip & tell or y strip ke,saya byk kali dah kena scam upt cassate putih ni,naik samar2 selalu,check tak pregnant pom😭

4mo ago

Kan. Beli kt shope norsinaryahya

cek lagi dalm smnggu sis... insha allah ad rezeki awk.. samar2 tue...

Cek lagi dalam seminggu sis.. mate saye tengok tu masih samar samar

sayapun line samar , lepas seminggu terus beli jenama clearblue .

saya nampk double line cuma masih samar2, next week test lagi

Sy delay 5 hari je.. Bila testt kemainn terang merahnya😆