BOLEH MİNUM AİR PUTİH TAK SEBELUM MİNUM AİR GULA ?

Assalamualaikum mommy . Saya nak tanya. Kalau appointment untuk minum air gula . Memang tak boleh minum air n makan langsung dari 10 malam - settle appointment ke ? Bab makan tu takpe, bab minum air putih pun tak boleh ke ? Sebab saya kalau tak minum air langsung mmg tekak ni jadi loya 😔lepas tu mula nak muntah . 😔

15 Balas

Air kosong sahaja takpe. Memang boleh pun

2y ago

Badmood betul rasa bila nurse tak bagi minum air putih langsung. dahlah tekak ni tak bagi kerjasama 🥲