mimpi melahirkan

Assalamualaikum mommy, nak share. Iiya tgh pregnnt 1'st trimester ni, peliknya smlm dpt mimpi tgh melahirkan baby twin huhuu.. Terbangun terus menangis sbb bende tu rase real. Asstagfirullah... Trauma sgt sbb before this mmpi melahirkan jg masa 1'st pregmant lps tu bila dpt tahu rupanya baby tkde jantung so kene cuci ? mohon doa yee .. Harap baby dlm kandungan iiya baik* sje ❤

1 Balas

Bykkn istighfar dan berzikir .. Doa byk2 supaya Allah pelihara baby dlm kandungan .. Tu semua gangguan tu ..